Boksen is de weg naar succes!

Boksclub Bemmel
Boksen met plezier!

Jeugdboksen – Boksen Ladies Only! – Boxing Fit! – Boksen Volwassenen – Personal Boxing

Personal Training – Boks Workshops 

Boksclub Bemmel is verkozen tot de Beste Sport- en Fitnessclub 2022!

Boksclub Bemmel is verkozen tot de Beste Sport- en Fitnessclub 2022 van de Gemeente Lingewaard en wint de 1e Prijs Maatschappelijk Initiatief Award van Nederland 2022!

Tijdens de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2022 op 23 januari 2023 in Ouwehand Dierenpark in Rhenen kreeg Boksclub Bemmel de Award voor de Beste Sport- en Fitnessclub Gemeente Lingewaard 2022 uitgereikt.

Een mooie prestatie van een super enthousiast team wat staat voor plezier, kennis en goede trainingen en een fantastische waardering van al onze sporters!

dutch fitness awards boksclub bemmel
team boksclub bemmel

Boksclub Bemmel is een onderdeel van Weerbaarheidscentrum Lingewaard waar iedereen welkom is om lekker te trainen zowel mentaal als fysiek!

Een kleinschalige boksclub en weerbaarheidscentrum waarin gewerkt wordt aan zowel je fysieke als mentale conditie. Boksclub Bemmel werkt met ervaren en gediplomeerde bokstrainers, onze trainingen leveren naast veel plezier en lol een prima conditie en eigen weerbaarheid op, waarbij ook het zelfvertrouwen een boost krijgt!

Boksclub Bemmel maatschappelijk betrokken

Boksclub Bemmel staat als maatschappelijk betrokken organisatie midden in de samenleving. Onze doelstelling is om mensen die het mentaal en/of fysiek zwaar hebben te ondersteunen. Dit doen wij door middel van trainingen waarbij de nadruk ligt op fysieke en mentale weerbaarheid. Dit doen wij samen met andere maatschappelijk betrokken organisaties en lokale overheid. Ook is Boksclub Bemmel als onderdeel van Corylus Coaching & Advies BV betrokken als actief zorgverlener voor WMO en Jeugd en de regio Gelderland. Kijk hiervoor op onze pagina Boksclub Bemmel Maatschappelijk.

Boksclub Bemmel maatschappelijk

Boksclub Bemmel

Boksen is de weg naar succes!

Onze kracht is de persoonlijke benadering en het plezier wat wij zelf in het boksen hebben!

Onze trainingen bestaan uit werken aan jezelf op elk vlak!
Je verbrandt veel calorieën, het zorgt voor een strak figuur, het is goed voor je zelfvertrouwen, weg met je stress, je krijgt meer energie, het is goed voor je sociale vaardigheden.

Stoten, blokken, slippen, wegduiken…  boksen is ideaal om de spieren in heel je lichaam te versterken. Boksen is de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining in één.

boksclub bemmel

Maak vandaag nog een afspraak voor een proefles!

Wacht niet meer en ga werken aan jezelf! Boksclub Bemmel garandeert dat jij je binnen een paar trainingen weer beter gaat voelen en weer lekkerder in je vel komt te zitten! Jeugd en volwassenen in de leeftijd vanaf ongeveer 10 jaar tot 99 jaar zijn welkom en ervaring is niet belangrijk!